Mango Lassi II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Mango Lassi II. O porție conține 442 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $ 2.34 pe portie. 562 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gheață, zahăr, iaurt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Încercați Mango Kesar Lassi-cum se face Mango Saffron Lassi-Punjabi Lassi s, Mango Lassi sau Aam Ki Lassi, cum se face Mango Lassi, și Mango Lassi-AAM Ki Lassi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați Mango, iaurt, zahăr și gheață. Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă în pahare și se servește.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.