Mango Lassi

Mango Lassi
Reteta Mango Lassi este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 142 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Un amestec de zahăr, lapte, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Mango Kesar Lassi-cum sa faci Mango Saffron Lassi-Punjabi Lassi s, Mango Lassi sau Aam Ki Lassi, cum se face Mango Lassi, și Mango Lassi-AAM Ki Lassi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați mango și zahărul într-un blender; procesați până la piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați iaurt și lapte; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
LapteLapte
3
Se servește cu fistic; se presară cu cardamom, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Indaba Chenin Blanc cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate7
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista