Mandu (găluște coreene)

Mandu (găluște coreene)
Mandu (găluște coreeană) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă fără lactate servește 25 și costă 28 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Mergeți la magazin și ridicați kimchi, ulei de susan, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Mandu (găluște coreene), Găluște coreene și salată proaspătă cu pansament picant, acidulat și dulce (Bibim Mandu), și Kimchi Mandu (Găluște Coreene Kimchi).

Instrucțiuni

1
Tăiați fin kimchi-ul și stoarceți cât mai mult lichid cu mâna. Stoarceți apa din tofu.De obicei, așez tofu sub un obiect greu, cum ar fi placa de tăiat, pentru a apăsa mai întâi apa și apoi stoarce cu mâna. De asemenea, folosirea unei pânze de brânză va ușura stoarcerea. Albiți mugurii de fasole în apă clocotită, scurgeți, tocați și stoarceți apa. Se toacă fin ceapa și se stoarce apa. Tăiați mărunt scallionii.Ingredientele stoarse trebuie să fie uscate și sfărâmicioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
KimchiKimchi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Combinați toate ingredientele într-un castron mare și amestecați bine cu mâna.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Combinați toate ingredientele de mai sus și amestecați bine.
2
Serviți mandu cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate2
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista