Mandelgeback
Mandelgeback ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 79 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați untul, orice gem de fructe cu aromă, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și untul sau margarina.
Adăugați migdale, zahăr, vanilie și gălbenuș de ou în amestecul de făină.
Se amestecă consistența aluatului cu mâinile.
Acoperiți și răciți aluatul timp de 1 oră.
Rotiți și tăiați în formele dorite.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) până când ați terminat.
Întindeți gemul pe jumătate din fursecuri și acoperiți cu cealaltă jumătate.