Mamăliga cremoasă de parmezan
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia dvs. de rețete, mămăligă cremoasă cu parmezan ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 284 de calorii, 12 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Pentru 1,2 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână usturoi, supă de pui, sare cușer și alte câteva ingrediente, o puteți face. 585 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 41%. Mamăliga cremoasă de parmezan, mămăligă cremoasă de parmezan și mămăligă cremoasă de parmezan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Puneți supa de pui într-o cratiță mare.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mediu-mare până când bulionul ajunge la fierbere. Reduceți focul la mediu-scăzut și adăugați foarte încet făina de porumb, amestecând constant pentru a vă asigura că nu există cocoloașe. Treceți pe o lingură de lemn, adăugați sare și piper și fierbeți, amestecând aproape constant, timp de 10 minute, până se îngroașă. Asigurați-vă că răzuiți bine fundul tigaii în timp ce amestecați. Pe foc, amestecați parmezanul, creme frage și untul. Gustați de condimente și serviți fierbinte cu parmezan suplimentar pentru a presăra deasupra.