Mamaliga Ziua prajiturele cu Mascarpone glazura

Mamaliga Ziua prajiturele cu Mascarpone glazura
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Cupcakes de Ziua Polenta cu glazură de Mascarpone. Această rețetă servește 24 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua de naștere va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 13%. Rețete similare includ Riesling Cupcakes cu glazură de mascarpone de pere (Cupcakes fără Gluten), Cupcakes Cu Căpșuni Cu Glazură De Mascarpone, și Cupcakes cu căpșuni cu glazură de Mascarpone.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Linia 2 tigăi de cupcake cu 12 căni de brioșă de hârtie fiecare. Cerneti impreuna faina si praful de copt si amestecati polenta si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Lapte Integral, Sau Mai Mult După Cum Este Necesar1/2 Cană Lapte Integral, Sau Mai Mult După Cum Este Necesar
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
MamaligaMamaliga
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
3
Într-un mixer cu atașamentul cu palete, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Cu mixerul care rulează adăugați gălbenușurile de ou, 1 la un moment dat. Bateți laptele, vanilia și coaja de lămâie. Cu mixerul la viteză mică adăugați ingredientele uscate în amestecul de unt până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Miere De CitriceMiere De Citrice
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un castron curat și uscat, bateți albușurile de ou până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Adăugați un vârf de zahăr în timp ce albii se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
6
Adăugați jumătate din albușuri în amestec și bateți cu paleta.
7
Scoateți vasul din mixer și pliați ușor albusurile rămase cu o spatulă pentru a încorpora aerul și a ușura aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Puneți aluatul în formele de brioșă căptușite pentru a umple cupele cu aproximativ 2/3 pline.
9
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când vârfurile sunt aurii și o frigăruie de lemn iese curată atunci când este introdusă în centru. Răciți întreaga tigaie pe o grătar timp de câteva minute înainte de a scoate cupcakes-urile individuale. Răciți cupcakes-urile complet la temperatura camerei înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
10
Combinați mascarpone cu zahărul cofetarilor și bateți împreună cu un bici până se combină. Gheață cupcakes și decora cu fructe de padure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
MascarponeMascarpone
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista