Mamaliga Lasagna
Reteta lasagna Polenta ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 386 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sos marinara, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Mamaliga Lasagna, Mamaliga Lasagna, și Lasagna cu Chorizo și mămăligă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingură 1/2 cană sos marinara într-un vas de copt pătrat de 8 inci pentru a acoperi fundul și puneți deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și ardeiul gras; saut 4 minute sau până se înmoaie. Se amestecă cârnații; gatiti 2 minute.
Adăugați ciuperci, dovlecei și usturoi; saut 2 minute sau până când ciupercile sunt fragede, amestecând frecvent.
Adăugați sosul marinara rămas; reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Aranjați 9 felii de mămăligă peste marinara în vasul de copt și acoperiți uniform cu jumătate de amestec de legume.
Presărați 1/4 cană de brânză peste amestecul de legume; aranjați mămăliga rămasă peste brânză. Topiți mămăliga cu amestecul de legume rămas și presărați cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Acoperiți și coaceți la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până la bule.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.