Mamaliga cu branza de capra cu varza saut

Mamaliga cu branza de capra cu varza saut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați mămăliga cu brânză de capră cu Kale saut. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.91 pe portie. O porție conține 287 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ciuperci pre cremini, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Supă de fasole albă și Kale cu mămăligă de brânză de capră, Mămăligă și stive de brânză de capră, și Mămăligă cremoasă cu brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 căni de apă și cimbru la fiert într-o cratiță medie. Adăugați treptat mămăligă, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Reduceți căldura la mediu; gatiti 6 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu. Aruncați crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Combinați 1 uncie de brânză de capră, cremă de brânză și ou într-un castron mic, amestecând cu un tel până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Brânză De CaprăBrânză De Capră
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Adăugați amestecul de ouă în mămăligă, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Scoateți tigaia de pe foc. Căptușiți un vas de copt pătrat de sticlă sau ceramică de 8 inci cu folie de plastic, permițând foliei de plastic să se extindă peste marginile vasului; înveliți folia de plastic cu spray de gătit. Lingurați mămăliga în vas, răspândind uniform. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
6
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
7
Adăugați ceapa, ardeiul roșu, usturoiul și ciupercile; saut 7 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
8
Adăugați vin; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Scoateți amestecul de ciuperci din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
10
Întoarceți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
11
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
12
Adăugați 1/4 cană de apă rămasă, kale, 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper negru rămas. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
KaleKale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Răsturnați polenta pe o farfurie; îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
14
Tăiați în 4 pătrate.
15
Tăiați fiecare pătrat în 2 triunghiuri.
16
Așezați 2 triunghiuri pe fiecare dintre cele 4 farfurii; deasupra cu 1/2 cană amestec de ciuperci și 1/2 cană kale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
KaleKale
17
Presărați 1 uncie de brânză de capră rămasă și nuci de pin uniform peste kale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
KaleKale
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista