MaMa ' s Supper Club Tilapia Parmesan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 4.56 pe portie. 704 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă verde, maioneză, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Mama ' s Supper Club Tilapia Parmezan (de la Recipezaar), Club Med Bahamas-Ziua 0.5 + Bahama Mama Cocktail, și Parmezan Cheddar Plăcintă Cu Mere Și Mama Francesca Parmezan pentru rețete similare.
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.