Mama ' s Pecan Pie
Mama lui Pecan plăcintă ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.6 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 610 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, sirop de porumb, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei.
Instrucțiuni
Desfaceți și stivuiți 2 bucăți; rulați ușor sau apăsați împreună. Se potrivesc într-o plăcuță de 9 inci conform instrucțiunilor pachetului; pliați marginile sub și sertizați.
Se amestecă împreună ouăle și următoarele 5 ingrediente; se amestecă nuci pecan.
Se toarnă umplutura în piecrust.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când este setat.
* Pecanele tocate, o alegere mai puțin costisitoare, pot fi înlocuite cu jumătățile de pecan.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.