Mama ' s Meat Loaf pentru 2
Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 185 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, piperul de bord, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf, Mama ' s cel mai bun Meat Loaf, și Tex-Mex Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți oul.
Adăugați laptele, firimiturile de cracker, ceapa, sarea, salvia și piperul. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în două pâini; așezați într-un vas de copt superficial acoperit cu spray de gătit.
Combinați ketchup-ul, zahărul brun și sosul Worcestershire; lingură peste pâini de carne.
Coaceți la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne citește 160 de minute; scurgeți.