Mama ' s cel mai bun fleică

Mama ' s cel mai bun fleică
Cel mai bun fleică mamei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 87 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 325 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână apă, firimituri de pâine, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, Orez spaniol al mamei, și Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, ceapa, fulgi de ovăz, făină de porumb, pesmet, sare, zahăr, ou, suc de roșii, apă, sos de grătar, 1/8 linguriță fum lichid și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
PesmetPesmet
Fum LichidFum Lichid
Suc De RoșiiSuc De Roșii
Făină De PorumbFăină De Porumb
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
OțetOțet
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă bine și se pune amestecul într-o tigaie ușor unsă de 9x5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
4
Într-un castron mic separat, combinați ketchup-ul, zahărul brun, muștarul și 2 picături de fum lichid și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum LichidFum Lichid
Zahăr BrunZahăr Brun
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se întinde pe partea de sus a pâinii de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista