Mama ' s Carne Guisada
Mama lui carne Guisada necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.02 pe portie. Acest fel principal are 210 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America de Sud. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, praf de usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Carne Guisada, Crock - Pot Carne Guisada, și Carne Guisada-Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Condimentează carnea cu pudra de usturoi, chimen și sare și piper după gust.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă carnea și se sotează timp de 5 până la 10 minute, sau până se rumenesc pe toate părțile.
Se adaugă făina, amestecând bine și se sotează încă 1 minut. Adăugați treptat apa, asigurându-vă că zdrobiți bucățile de făină. Apoi adăugați ceapa și ardeiul gras verde, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute. Condimentează cu sare și piper după gust.