Mama mea " unic

Mama mea
"Talpa" mamei mele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 1. Pentru $ 48.56 pe portie, această rețetă acoperă 86% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 4358 calorii, 283g de proteine, și 313g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, pătrunjel, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Orezul spaniol al mamei, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Face Hollandaise: în partea de sus cazan dublu cu sârmă măturică, bate ușor gălbenușurile de ou. Bateți încet în unt topit. Gatiti, amestecand, peste apa fierbinte (apa din Baza nu trebuie sa atinga tigaia superioara) doar pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Amestecul se va coagula dacă este gătit prea mult.
3
Bateți smântâna grea în sos. Bateți treptat în suc de lămâie și 1/4 linguriță de sare. Bateți până la fel de gros ca maioneza. Se lasă deoparte să se răcească.Preîncălziți cuptorul la 177°.clătiți ușor fileurile și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Așezați partea întunecată la bord.
5
Presărați fileurile cu 3/4 linguriță de sare și un strop de piper. Dot cu 2 linguri de unt.Începând de la capătul îngust, înfășurați fileurile. Asigurați-vă cu scobitori. În vasul de copt superficial cu unt, așezați fileurile în poziție verticală pe părți uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6
Se toarnă apă și vin alb peste pește. Se acoperă cu ceapă feliată și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Coaceți, neacoperit, 15 minute sau până când fulgii de pește sunt testați cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Îndepărtați frunza de dafin și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Scoateți fileurile în platoul rezistent la cuptor și păstrați-le la cald. (Lăsați cuptorul pornit; le veți fierbe în curând.)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Îndepărtați ușor scobitorii; peștele este fragil. Se strecoară stocul de pește, rezervând 1 1/4 căni de lichid.Topiți 3 linguri de unt în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Se ia de pe foc. Se amestecă făina și se toacă cayenne până se omogenizează. Se amestecă treptat stocul de pește și se aduce la fierbere, amestecând. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute. Se amestecă smântâna ușoară și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă UșoarăCremă Ușoară
Stoc De PeșteStoc De Pește
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
12
Se toarnă peste pește.Creșteți temperatura cuptorului pentru a fierbe.Topiți restul de 2 linguri de unt și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
13
Adăugați suc de lămâie și sare. Gatiti pana se inmoaie. Lingurați ciupercile în jurul peștilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
14
Se toarnă sosul olandez peste fileuri. Se fierbe la 4 inci de la sursa de căldură până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
15
Se ornează cu pătrunjel sau năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt (topit)unt (topit)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt (topit)unt (topit)7Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt (divizat)unt (divizat)1dashcayennecayenne3gălbenușuri de ougălbenușuri de ou3Crustă: firimituri de biscuiți grahamfăinăfăină3Crustă: firimituri de biscuiți grahamfăinăfăină591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsmântână grea (bătută până se țin vârfurile moi)smântână grea (bătută până se țin vârfurile moi)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsmântână grea (bătută până se țin vârfurile moi)smântână grea (bătută până se țin vârfurile moi)1pentru fiecare.Sos HollandaiseSos Hollandaise1cp. legume (de exemplu, spanac)creveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcremă ușoarăcremă ușoară591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcremă ușoarăcremă ușoară454ardei habenerociuperci (feliate)ciuperci (feliate)1miciceapă (feliată)ceapă (feliată)1parmezan raspătrunjel tocat sau 1 lingură de năsturelpătrunjel tocat sau 1 lingură de năsturel1parmezan raspătrunjel tocat sau năsturelpătrunjel tocat sau năsturel1dashnapi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inchnapi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inch0cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață1cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață1dashplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață907ardei habenerofileuri de talpă (aproximativfileuri de talpă (aproximativ1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb (chardonnay)vin alb (chardonnay)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb (chardonnay)vin alb (chardonnay)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista