"Talpa" mamei mele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 1. Pentru $ 48.56 pe portie, această rețetă acoperă 86% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 4358 calorii, 283g de proteine, și 313g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, pătrunjel, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Orezul spaniol al mamei, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Face Hollandaise: în partea de sus cazan dublu cu sârmă măturică, bate ușor gălbenușurile de ou. Bateți încet în unt topit. Gatiti, amestecand, peste apa fierbinte (apa din Baza nu trebuie sa atinga tigaia superioara) doar pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Hollandaise
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
2
Amestecul se va coagula dacă este gătit prea mult.
3
Bateți smântâna grea în sos. Bateți treptat în suc de lămâie și 1/4 linguriță de sare. Bateți până la fel de gros ca maioneza. Se lasă deoparte să se răcească.Preîncălziți cuptorul la 177°.clătiți ușor fileurile și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Biscuiți Oreo Tăiați
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Așezați partea întunecată la bord.
5
Presărați fileurile cu 3/4 linguriță de sare și un strop de piper. Dot cu 2 linguri de unt.Începând de la capătul îngust, înfășurați fileurile. Asigurați-vă cu scobitori. În vasul de copt superficial cu unt, așezați fileurile în poziție verticală pe părți uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Se toarnă apă și vin alb peste pește. Se acoperă cu ceapă feliată și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Coaceți, neacoperit, 15 minute sau până când fulgii de pește sunt testați cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Îndepărtați frunza de dafin și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Scoateți fileurile în platoul rezistent la cuptor și păstrați-le la cald. (Lăsați cuptorul pornit; le veți fierbe în curând.)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Îndepărtați ușor scobitorii; peștele este fragil. Se strecoară stocul de pește, rezervând 1 1/4 căni de lichid.Topiți 3 linguri de unt în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pește
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Orz Alb Perlat
11
Se ia de pe foc. Se amestecă făina și se toacă cayenne până se omogenizează. Se amestecă treptat stocul de pește și se aduce la fierbere, amestecând. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute. Se amestecă smântâna ușoară și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Ușoară
Stoc De Pește
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
12
Se toarnă peste pește.Creșteți temperatura cuptorului pentru a fierbe.Topiți restul de 2 linguri de unt și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Adăugați suc de lămâie și sare. Gatiti pana se inmoaie. Lingurați ciupercile în jurul peștilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De șalote, Tocate
Bomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Se toarnă sosul olandez peste fileuri. Se fierbe la 4 inci de la sursa de căldură până se rumenesc.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.