Mama mea " unic

Mama mea
"Talpa" mamei mele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 1. Pentru $ 48.56 pe portie, această rețetă acoperă 86% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 4358 calorii, 283g de proteine, și 313g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, pătrunjel, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Orezul spaniol al mamei, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Face Hollandaise: în partea de sus cazan dublu cu sârmă măturică, bate ușor gălbenușurile de ou. Bateți încet în unt topit. Gatiti, amestecand, peste apa fierbinte (apa din Baza nu trebuie sa atinga tigaia superioara) doar pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Amestecul se va coagula dacă este gătit prea mult.
3
Bateți smântâna grea în sos. Bateți treptat în suc de lămâie și 1/4 linguriță de sare. Bateți până la fel de gros ca maioneza. Se lasă deoparte să se răcească.Preîncălziți cuptorul la 177°.clătiți ușor fileurile și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați partea întunecată la bord.
5
Presărați fileurile cu 3/4 linguriță de sare și un strop de piper. Dot cu 2 linguri de unt.Începând de la capătul îngust, înfășurați fileurile. Asigurați-vă cu scobitori. În vasul de copt superficial cu unt, așezați fileurile în poziție verticală pe părți uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6
Se toarnă apă și vin alb peste pește. Se acoperă cu ceapă feliată și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Coaceți, neacoperit, 15 minute sau până când fulgii de pește sunt testați cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Îndepărtați frunza de dafin și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Scoateți fileurile în platoul rezistent la cuptor și păstrați-le la cald. (Lăsați cuptorul pornit; le veți fierbe în curând.)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Îndepărtați ușor scobitorii; peștele este fragil. Se strecoară stocul de pește, rezervând 1 1/4 căni de lichid.Topiți 3 linguri de unt în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Se ia de pe foc. Se amestecă făina și se toacă cayenne până se omogenizează. Se amestecă treptat stocul de pește și se aduce la fierbere, amestecând. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute. Se amestecă smântâna ușoară și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă UșoarăCremă Ușoară
Stoc De PeșteStoc De Pește
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
12
Se toarnă peste pește.Creșteți temperatura cuptorului pentru a fierbe.Topiți restul de 2 linguri de unt și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Adăugați suc de lămâie și sare. Gatiti pana se inmoaie. Lingurați ciupercile în jurul peștilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
14
Se toarnă sosul olandez peste fileuri. Se fierbe la 4 inci de la sursa de căldură până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
15
Se ornează cu pătrunjel sau năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil

Ingrediente

1igname, decojită și tăiată în felii groaseigname, decojită și tăiată în felii groase591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt (topit)unt (topit)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt (topit)unt (topit)72 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt (divizat)unt (divizat)1dashcayennecayenne3gălbenușuri de ougălbenușuri de ou32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfăinăfăină32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfăinăfăină591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsmântână grea (bătută până se țin vârfurile moi)smântână grea (bătută până se țin vârfurile moi)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsmântână grea (bătută până se țin vârfurile moi)smântână grea (bătută până se țin vârfurile moi)1pentru fiecare.Sos HollandaiseSos Hollandaise1Bucăți de caramele Heath Barpentru ungerea insertuluipentru ungerea insertului22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypentru ungerea insertuluipentru ungerea insertului22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypentru ungerea insertuluipentru ungerea insertului591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcremă ușoarăcremă ușoară591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcremă ușoarăcremă ușoară454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci (feliate)ciuperci (feliate)1miciceapă (feliată)ceapă (feliată)11 lingură de oregano uscatpătrunjel tocat sau 1 lingură de năsturelpătrunjel tocat sau 1 lingură de năsturel11 lingură de oregano uscatpătrunjel tocat sau năsturelpătrunjel tocat sau năsturel1dash1 tub aluat de pizza preparat din magazin1 tub aluat de pizza preparat din magazin0Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1dash5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfileuri de talpă (aproximativfileuri de talpă (aproximativ1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb (chardonnay)vin alb (chardonnay)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb (chardonnay)vin alb (chardonnay)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista