"Talpa" mamei mele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 1. Pentru $ 48.56 pe portie, această rețetă acoperă 86% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 4358 calorii, 283g de proteine, și 313g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, pătrunjel, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Orezul spaniol al mamei, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Face Hollandaise: în partea de sus cazan dublu cu sârmă măturică, bate ușor gălbenușurile de ou. Bateți încet în unt topit. Gatiti, amestecand, peste apa fierbinte (apa din Baza nu trebuie sa atinga tigaia superioara) doar pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Hollandaise
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Amestecul se va coagula dacă este gătit prea mult.
3
Bateți smântâna grea în sos. Bateți treptat în suc de lămâie și 1/4 linguriță de sare. Bateți până la fel de gros ca maioneza. Se lasă deoparte să se răcească.Preîncălziți cuptorul la 177°.clătiți ușor fileurile și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Așezați partea întunecată la bord.
5
Presărați fileurile cu 3/4 linguriță de sare și un strop de piper. Dot cu 2 linguri de unt.Începând de la capătul îngust, înfășurați fileurile. Asigurați-vă cu scobitori. În vasul de copt superficial cu unt, așezați fileurile în poziție verticală pe părți uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Life Savers
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Gumă De Mestecat Mentă
6
Se toarnă apă și vin alb peste pește. Se acoperă cu ceapă feliată și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Coaceți, neacoperit, 15 minute sau până când fulgii de pește sunt testați cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Îndepărtați frunza de dafin și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Scoateți fileurile în platoul rezistent la cuptor și păstrați-le la cald. (Lăsați cuptorul pornit; le veți fierbe în curând.)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Îndepărtați ușor scobitorii; peștele este fragil. Se strecoară stocul de pește, rezervând 1 1/4 căni de lichid.Topiți 3 linguri de unt în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pește
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Se ia de pe foc. Se amestecă făina și se toacă cayenne până se omogenizează. Se amestecă treptat stocul de pește și se aduce la fierbere, amestecând. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute. Se amestecă smântâna ușoară și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Ușoară
Stoc De Pește
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Bomboane Salvatoare
12
Se toarnă peste pește.Creșteți temperatura cuptorului pentru a fierbe.Topiți restul de 2 linguri de unt și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
13
Adăugați suc de lămâie și sare. Gatiti pana se inmoaie. Lingurați ciupercile în jurul peștilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Bomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
14
Se toarnă sosul olandez peste fileuri. Se fierbe la 4 inci de la sursa de căldură până se rumenesc.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.