Mama Irlandeză Ziti

Mama Irlandeză Ziti
Ziti-ul irlandez al mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 494 calorii, 30g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,2 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sfântului patrick. Un amestec de condimente, piper, sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este bine. Încercați Ziti cu dovleac: Ziti alla Zucca, Orez spaniol al mamei, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pregătiți un vas de copt de 1 1/2 litru cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați rigatoni și reveniți la fierbere. Amestecând ocazional, fierbeți până când pastele fierte sunt încă ferme la mușcătură, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Se scurge bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă; se toarnă în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Puneți o tigaie la foc mediu; zdrobiți cârnații și mielul în tigaia fierbinte. Spărgând carnea în bucăți mici cu o lingură de lemn, gătiți și amestecați amestecul până se rumenesc complet, 7 până la 10 minute. Amestecați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
5
Scurgeți grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se toarnă aproximativ jumătate din sosul de roșii peste paste, apoi se stratifică cu feliile de provolone și amestecul de carne. Se condimentează cu condimentul Italian și ardeiul roșu zdrobit; se acoperă cu brânza mozzarella și sosul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De RoșiiSos De Roșii
ProvoloneProvolone
PastePaste
CarneCarne
7
Presărați brânza Parmigiano-Reggiano peste partea superioară a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
BrânzăBrânză
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este fierbinte și bubuit, 25 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista