Malț Marshmallow Ciocolată Albă Royale

Malț Marshmallow Ciocolată Albă Royale
Malt Marshmallow White Chocolate Royale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 716 calorii, 12g de proteine, și 52G de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți frișcă grea, lapte, ciocolată de bar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării Creole. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată malțată, Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată malțată, și Food Styling Challenge / tort de ciocolată malț cu umplutură de Marshmallow prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați toate ingredientele, cu excepția extractului de vanilie și a frișcăi, și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant, până când ciocolata s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați extract de vanilie. Reduceți căldura la minim și păstrați-o caldă. Când este gata de servit, acoperiți fiecare porție cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Lamaie GumaLamaie Guma

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fableist Albarino. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Fabulistul Albarino
Fabulistul Albarino
Piersicile strălucitoare cu o răsucire de lămâie-lime vă vor revigora, deoarece grapefruitul vă încapsulează toate simțurile. Honeysuckle adaugă un palat rotund, în timp ce aciditatea strălucitoare menține lumina vinului și complimentează efervescența, perfectă pentru relaxare în timp ce plutiți pe râul leneș.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista