Makeover final: inghetata de vanilie
Makeover final: Vanillan inghetata ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 154 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la BBC Good Food necesită gălbenușuri de ou, cutie de jumătate de grăsime CR aproxume fra fra, căpșuni și lapte plin de grăsime. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 28%. Rețete similare includ Final vanillan inghetata, Înghețată Vanillan (plus un desert de înghețată de cafea și vanillan), și Înghețată De Zmeură Makeover.
Instrucțiuni
Congelați recipientul de la mașina de înghețată cu o zi înainte de a face înghețata (dacă aparatul dvs. vă cere). A doua zi, amestecați zahărul, pudra de cremă și făina de porumb cu 2 lingurițe de lapte pentru a face o pastă subțire. Bateți gălbenușurile de ou.
Se toarnă restul de lapte într-o tigaie, se răzuie semințele de vanilie, se adaugă păstăia, apoi se aduce la fierbere.
Turnați acest lucru încet peste amestecul de făină de porumb, amestecând tot timpul în timp ce faceți acest lucru. Curățați tigaia, apoi turnați amestecul de lapte și păstaia de vanilie înapoi în ea. Gatiti la foc mediu, amestecand tot timpul, pana cand ajunge la fierbere si este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri.
Se ia de pe foc, se amestecă crme frache, apoi se toarnă într-un bol.
Așezați o bucată de hârtie rezistentă la grăsime pe suprafață pentru a preveni formarea pielii, apoi lăsați să se răcească. Se pune la frigider până se răcește cu adevărat cel puțin 4-5 ore (de preferință peste noapte).
Scoateți hârtia și păstaia de vanilie din cremă, apoi transferați crema într-un ulcior. Porniți mașina de înghețată, apoi turnați încet crema. Lăsați să se răcească timp de 10-30 de minute (în funcție de mașina dvs.). Când se oprește, lingurați într-un recipient de plastic, acoperiți cu folie alimentară și un capac, apoi congelați cel puțin 3-4 ore. (Se va păstra până la 1 lună. A nu se congela din nou.) Pentru cel mai bun gust, scoateți din congelator și înmuiați la frigider timp de 1-1 ore înainte de servire.
Se servește cu fructe proaspete.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata Vanillan funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.