Makeover De Casă Tort Cu Cremă Italiană

Makeover De Casă Tort Cu Cremă Italiană
Dacă aveți aproximativ 1 oră pentru a petrece în bucătărie, Makeover de casă tort crema Italian ar putea fi un excelent lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 16 porții cu 248 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 142 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână zahăr, ouă, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, care nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Makeover Tort Cremă Italiană, Makeover Tort De Cafea Cu Smântână, și Makeover Pui Italian.

Instrucțiuni

1
Linia doi de 9 inch. Tigăi rotunde de copt cu hârtie cerată. Înveliți tigăile cu spray de gătit și presărați cu făină; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul până se sfărâmă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în sos de mere și vanilie (amestecul va apărea coagulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
VanilieVanilie
OuăOuă
4
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați la amestecul de cremă alternativ cu zară. Îndoiți în nuci pecan și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
Nucă De CocosNucă De Cocos
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Se toarnă în tigăi pregătite.
6
Coaceți la 350 de euro timp de 18-22 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Pentru glazură, într-un castron mare, bateți crema de brânză și untul până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
9
Întindeți glazura între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Presărați nuci pecan deasupra tortului. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista