Make-Ahead carne de vită fluier Sub cu fasole albă răspândit și Kale-Slaw

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să faceți Salam Sub cu răspândire de fasole albă și Kale-Slaw. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă $2.75 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 701 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de salam, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Make-Ahead Harissa cuscus cu pere, Kale și lămâie, Make-Ahead ciuperci marinate cu Kale, morcovi ras și parmezan, și Salată de pui fript și Kale cu Tahini, caise și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mic până când strălucește.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 2 minute.
Adăugați fasole, frunze de dafin și 1/8 linguriță de sare. Ridicați focul la mediu-mare și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați stoc și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Transferați imediat în castron. Aruncați frunza de dafin și spargeți fasolea folosind furculița sau spatula de cauciuc. Îndoiți hreanul și condimentați după gust cu mai multă sare și doriți.
Răspândirea trebuie să fie groasă și cremoasă, nu groasă ca o pastă. Dacă este prea gros, subțire, cu puțin mai mult stoc de pui fierbinte.
Bateți împreună uleiul de măsline rămas, oțetul și un vârf de sare. Aruncați cu kale, frecând bine în frunze. Feliați pâinea și întindeți fiecare parte generos cu fasole albă întinsă, deasupra cu kale și salam.
Se servește imediat sau se înfășoară și se dă la frigider până când este gata de mâncare (ideal nu mai mult de 4 ore pentru cea mai bună aromă).