Maja Blanca
Maja Blanca ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 139 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de lapte de cocos, zahăr, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 14%. Rețete similare sunt Maja Blanca, Maja Blancan Espesyal, și Maja Blanca (Budincă De Cocos).
Instrucțiuni
Aduceți 2 căni de lapte de cocos la fierbere; se amestecă constant până când uleiul începe să se separe de lapte, aproximativ 30 de minute. Degresați și rezervați ulei într-un castron. Reduceți căldura la mediu-scăzut și adăugați 3 linguri de zahăr în laptele rămas. Continuați să gătiți și amestecați până când laptele devine maro și sfărâmicios, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Scoateți latik de pe foc.
Ungeți o matriță de 8 inci sau un vas de plăcintă cu ulei de cocos rezervat.
Încălziți 2 căni rămase de lapte de cocos, porumb în stil smântână, amidon de porumb, 1/2 cană zahăr și boabe de porumb într-o cratiță la foc mediu, amestecând continuu, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Se toarnă amestecul de porumb în matrița pregătită. Se răcește până când maja blanca este setată.
Acoperiți matrița cu o farfurie și inversați maja blanca pe farfurie. Feliați maja blanca și presărați cu latik.