Maialino Marinara de la masa familiei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Maialino Marinara de la 'Family Table. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. O porție conține 207 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de busuioc, ceapă, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Miel Bolognese de la masa familiei, Frittata de primăvară de la masa familiei, și Învelișuri scurte cu coaste arse de la masa familiei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa, morcovul și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa este translucidă și morcovul este moale, 10 până la 15 minute.
Se adaugă sarea, piperul și zahărul, se amestecă roșiile și apa din ceașcă și se aduce doar la foc mic. Reduceți focul la minim și fierbeți, neacoperit, timp de 45 de minute.
Scoateți și aruncați usturoiul și treceți sosul printr-o moară de alimente într-un castron (Vezi nota de cap).
Adăugați crenguțele de busuioc și lăsați sosul să se răcească la temperatura camerei.
Scoateți și aruncați busuiocul și transferați sosul într-un recipient etanș. (Sosul poate fi refrigerat, bine acoperit, până la 1 săptămână sau congelat până la 3 luni.)