Maialino Marinara de la masa familiei

Maialino Marinara de la masa familiei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Maialino Marinara de la 'Family Table. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. O porție conține 207 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de busuioc, ceapă, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Miel Bolognese de la masa familiei, Frittata de primăvară de la masa familiei, și Învelișuri scurte cu coaste arse de la masa familiei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa, morcovul și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa este translucidă și morcovul este moale, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se adaugă sarea, piperul și zahărul, se amestecă roșiile și apa din ceașcă și se aduce doar la foc mic. Reduceți focul la minim și fierbeți, neacoperit, timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se ia de pe foc.
5
Scoateți și aruncați usturoiul și treceți sosul printr-o moară de alimente într-un castron (Vezi nota de cap).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați crenguțele de busuioc și lăsați sosul să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Scoateți și aruncați busuiocul și transferați sosul într-un recipient etanș. (Sosul poate fi refrigerat, bine acoperit, până la 1 săptămână sau congelat până la 3 luni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista