Mai Sănătos Jalapeno Popper Răspândit
Răspândirea Jalapeno Popper mai sănătoasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de condimente. Această rețetă face 4 porții cu 422 calorii, 14g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 82 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de parmezan, ardei iute, ardei jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Încercați Jalapeno Popper Răspândit, Brânză acoperită, Bacon înfășurat ardei iute burgeri Popper cu maioneza ardei iute prăjită, și Jalapeno Popper Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați crema de brânză și maioneza într-un bol mare până se omogenizează. Se amestecă ardei iute verzi, ardei jalapeno și cilantro.
Se toarnă amestecul într-un vas de servire cu microunde și se presară parmezan.
Cuptor cu microunde pe mare până la cald, aproximativ 3 minute.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada