Mai Multe Fursecuri Subțiri Și Crocante Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați mai multe prăjituri subțiri și crocante cu ciocolată. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 382 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată, sare, vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Mai Multe Fursecuri Subțiri Și Crocante Cu Ciocolată, Fursecuri subțiri și crocante cu ciocolată, și Fursecuri subțiri și crocante cu ciocolată.
Instrucțiuni
Nu preîncălziți cuptorul încă, deoarece există un timp scurt de răcire.Bateți untul rece până devine cremos folosind un mixer electric. Bateți în ambele zaharuri și vanilie. Când este cremos, bateți oul. Când oul este amestecat, bateți în sare și bicarbonat de sodiu – bateți suficient pentru ca sifonul și sarea să fie complet amestecate, dar nu înnebuniți bătând aluatul.
Adăugați făină și amestecați până când este aproape amestecată.
Adăugați chipsurile de ciocolată și amestecați până când dispare toată făina. Se răcește aluatul aproximativ o jumătate de oră (sau mai mult).Preîncălziți la 350 de grade F. Aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite pe foile de biscuiți căptușite cu pergament.
Coaceți câte o foaie pe rând pe raftul central timp de 12 minute sau până când marginile se rumenesc.