Mahimahi la grătar cu glazură de Tamarind

Mahimahi la grătar cu glazură de Tamarind
Mahimahi la grătar cu glazură de Tamarind este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește asiatic, suc de lămâie, pulpă de tamarind și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pulpe de pui la grătar cu Tamarind și glazură portocalie, Poussins cu glazură de tamarind, și Friptură De Flanc Cu Glazură De Tamarind Și Gremolata Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați pulpa de tamarind în apă fierbinte clocotită într-un castron mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De TamarindPulpă De Tamarind
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă amestecul într-o sită cu ochiuri medii așezată într-un castron, apoi se forțează pulpa prin sită, aruncând semințele și fibrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Adăugați zahăr brun, sos de soia, sos de pește și suc de lămâie, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
ZahărZahăr
4
Pregătiți grătarul pentru gătit pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Periați peștele peste tot cu ulei, apoi presărați sare. Grătar, cu pielea în jos, pe grătar ușor uns, acoperit numai dacă folosiți grătar pe gaz, până când pielea este crocantă, aproximativ 4 minute. Întoarceți peștele și grătiți până când este gătit, cu aproximativ 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Periați sosul de tamarind peste tot peștele și grătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
8
Nota bucătarilor
9
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, peștele poate fi gătit într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, cu grătar mare, la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista