Mahimahi la grătar cu glazură de Tamarind
Mahimahi la grătar cu glazură de Tamarind este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește asiatic, suc de lămâie, pulpă de tamarind și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pulpe de pui la grătar cu Tamarind și glazură portocalie, Poussins cu glazură de tamarind, și Friptură De Flanc Cu Glazură De Tamarind Și Gremolata Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați pulpa de tamarind în apă fierbinte clocotită într-un castron mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se toarnă amestecul într-o sită cu ochiuri medii așezată într-un castron, apoi se forțează pulpa prin sită, aruncând semințele și fibrele.
Adăugați zahăr brun, sos de soia, sos de pește și suc de lămâie, amestecând până se dizolvă zahărul.
Pregătiți grătarul pentru gătit pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz).
Periați peștele peste tot cu ulei, apoi presărați sare. Grătar, cu pielea în jos, pe grătar ușor uns, acoperit numai dacă folosiți grătar pe gaz, până când pielea este crocantă, aproximativ 4 minute. Întoarceți peștele și grătiți până când este gătit, cu aproximativ 6 minute mai mult.
Periați sosul de tamarind peste tot peștele și grătiți 1 minut.
Se servește cu sosul rămas.
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, peștele poate fi gătit într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, cu grătar mare, la foc moderat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.