Mahimahi cu usturoi cu unt de salvie
Mahimahi cu usturoi cu unt de salvie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 197 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $ 5.82 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de mahimahi, sare, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Prosciutto și Mahimahi învelit în salvie, Cod Cu Unt De Usturoi Salvie, și Usturoi Salvie Unt Creveți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Puneți usturoiul într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc.
Se scurge și se răcește ușor. Faceți mai multe fante mici în afara fileurilor; chestii cu usturoi.
Așezați fileurile pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Combinați untul, Salvia, sarea și piperul; răspândiți uniform peste fileuri.
Coaceți la 475 timp de 13 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir.
![În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.]()
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.