Mahimahi cu sos de vin alb cu ierburi

Mahimahi cu sos de vin alb cu ierburi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $7.16 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 366 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți maghiran, șalotă, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mahimahi cu sos de vin alb cu ierburi, Codfish cu sos de lămâie de vin alb cu ierburi, și Pește cu ierburi cu sos cremos de vin alb.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, agitând tigaia de câteva ori, până când nucile sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați sucul de scoică în cratiță și fierbeți la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Adăugați vinul și fierbeți până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 5 minute.
Adăugați șalota, cimbru și maghiran și condimentați cu sare și piper. Acoperiți sosul și păstrați-l cald.
Aprinde un grătar. Frecați fileurile de pește cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătar la foc mare, întorcându-se o dată, până când este carbonizat frumos și tocmai gătit, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați peștele în farfurii.
Se amestecă pătrunjelul în sosul de vin. Tăiați grosolan nucile de pin prăjite. Puneți sosul peste pește, presărați cu nuci de pin și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.