Mahi Mahi Rockefeller

Mahi Mahi Rockefeller
Mahi Mahi Rockefeller este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $ 8.73 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 954 calorii, 68G de proteine, și 71G de grăsime per portie. 71 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați spanacul, usturoiul, fileurile mahi mahi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 91%. Rețete similare includ Busuioc Portocaliu Mahi Mahi La Grătar Cu Rețetă De Verdeață Prăjită, Crustă de nuci de Macadamia pentru pește-Mahi Mahi, somon, pește-spadă, Roughy portocaliu, și Nucă de cocos var Mahi Mahi Tacos cu tequila înmuiate pepene verde Salsa.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie, apoi tocați. Pune deoparte. Condimentează mahi mahi cu sare și piper de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Mahi MahiMahi Mahi
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Încălziți o tigaie la foc mediu. Gatiti mahi mahi pana se fulgeaza usor, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi MahiMahi Mahi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți din tigaie și așezați fiecare filet pe un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
În timp ce peștele se gătește, topiți untul într-o tigaie separată. Se amestecă ceapa verde, usturoiul și spanacul. Gatiti si amestecati pana se incalzeste, 2-3 minute. Se amestecă slănina tocată, sosul de ardei iute și laptele evaporat. Se aduce la foc mic, apoi se adaugă brânza Monterey Jack puțin câte puțin până se topește complet. Se amestecă mai mult lapte evaporat, dacă este necesar, pentru a crea un sos. Împărțiți amestecul de spanac uniform pe fiecare file mahi mahi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Mahi MahiMahi Mahi
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
8
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când brânza s-a topit și se rumeneste ușor, încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ostertag Les Jardins Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certificat biodinamic și practicant din 1998, Domaine deține 35,5 acri de podgorii în peste 88 de parcele separate răspândite în satele Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvill XV și alb XV. Strugurii sunt recoltați manual, presați ușor și fermentați cu drojdii indigene până se usucă complet. Vinul este apoi îmbătrânit, sur lie, în butoaie vechi de stejar de 228 L, timp de 9 luni.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista