Mahi Mahi Rockefeller
Mahi Mahi Rockefeller este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $ 8.73 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 954 calorii, 68G de proteine, și 71G de grăsime per portie. 71 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați spanacul, usturoiul, fileurile mahi mahi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 91%. Rețete similare includ Busuioc Portocaliu Mahi Mahi La Grătar Cu Rețetă De Verdeață Prăjită, Crustă de nuci de Macadamia pentru pește-Mahi Mahi, somon, pește-spadă, Roughy portocaliu, și Nucă de cocos var Mahi Mahi Tacos cu tequila înmuiate pepene verde Salsa.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie, apoi tocați. Pune deoparte. Condimentează mahi mahi cu sare și piper de usturoi.
Încălziți o tigaie la foc mediu. Gatiti mahi mahi pana se fulgeaza usor, 10-15 minute.
Scoateți din tigaie și așezați fiecare filet pe un vas de copt.
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
În timp ce peștele se gătește, topiți untul într-o tigaie separată. Se amestecă ceapa verde, usturoiul și spanacul. Gatiti si amestecati pana se incalzeste, 2-3 minute. Se amestecă slănina tocată, sosul de ardei iute și laptele evaporat. Se aduce la foc mic, apoi se adaugă brânza Monterey Jack puțin câte puțin până se topește complet. Se amestecă mai mult lapte evaporat, dacă este necesar, pentru a crea un sos. Împărțiți amestecul de spanac uniform pe fiecare file mahi mahi.
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când brânza s-a topit și se rumeneste ușor, încă 3 până la 5 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ostertag Les Jardins Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certificat biodinamic și practicant din 1998, Domaine deține 35,5 acri de podgorii în peste 88 de parcele separate răspândite în satele Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvill XV și alb XV. Strugurii sunt recoltați manual, presați ușor și fermentați cu drojdii indigene până se usucă complet. Vinul este apoi îmbătrânit, sur lie, în butoaie vechi de stejar de 228 L, timp de 9 luni.