Mahi Mahi La Grătar

Mahi Mahi La Grătar
Rețeta Mahi Mahi la grătar poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Acest fel principal are 208 calorii, 34G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 6,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită papaya, ananas, fulgi de ardei și ardei gras. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 77%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Busuioc Portocaliu Mahi Mahi La Grătar Cu Rețetă De Verdeață Prăjită, Fileuri mahi mahi la grătar Bek în marinată de ghimbir de soia (Oamc), și Fileuri mahi mahi la grătar Bek în marinată de ghimbir de soia (Oamc).

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul teriyaki, sucul de sherry sau ananas și usturoiul; adăugați mahi mahi. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Mahi MahiMahi Mahi
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Între timp, într-un castron mare, combinați ingredientele salsa. Acoperiți și dați la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grill mahi mahi, acoperit, la foc mediu sau broil 4 in. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Mahi MahiMahi Mahi
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Mahi Mahi în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un altul într-un șir de recolte grozave în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze maturarea lentă, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă. 
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Revista