Mahi-Mahi cu sos de portocale Beurre Blanc

Mahi-Mahi cu sos de portocale Beurre Blanc
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten și pescatarian? Mahi-Mahi cu sos de portocale Beurre Blanc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,99 USD per porție. O porție conține 292 de calorii, 5 g de proteine și 23 g de grăsimi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper, unt, unt și frunze de pătrunjel. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rețetă Mahi Mahi la grătar cu busuioc la grătar cu rețetă de verdeață prăjită, Mahi-Mahi cu portocale cu sânge, avocado și salsa de ceapă roșie și Mahi Mahi cu crustă de caju-nucă de cocos cu portocală-banana Salsa.

Instrucțiuni

1
Puneți lime la microunde într-un castron mic pentru a elibera uleiurile esențiale. Deoarece acestea vor fi fierbinți din cuptorul cu microunde, lăsați-le deoparte până când se răcesc suficient pentru a fi manipulate. Se condimentează peștele cu sare și piper și se pune într-un recipient nereactiv pentru marinare. Stoarceți sucul de lămâie peste pește și adăugați coajă în bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Groase De șuncă (aproximativFelii Groase De șuncă (aproximativ
Tortilla De Porumb Albastru, Tocate GrosierTortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier
VarVar
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
4 Felii Subțiri De Prosciutto, Tăiate Julien4 Felii Subțiri De Prosciutto, Tăiate Julien
2
Se toarnă tequila peste file, se acoperă și se lasă la marinat la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TequilaTequila
3
Cu aproximativ 20 până la 25 de minute înainte de masă, pregătiți portocale beurre blanc combinând sucul de portocale și vinul într-o cratiță și fierbeți la foc mediu până când scade la jumătate din volum. Se amestecă smântâna groasă, se aduce la foc mic și se lasă să se reducă și să se îngroașe la foc mic. Se amestecă pătrunjelul și se pune scurt deoparte într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Beurre BlancBeurre Blanc
2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier
Cremă GreaCremă Grea
PătrunjelPătrunjel
PortocaliuPortocaliu
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Paste Cu Coajă Pentru CopiiPaste Cu Coajă Pentru Copii
4
Încinge uleiul la foc mediu într-o tigaie mare și adaugă untul. Se prăjesc fileurile marinate mai întâi pe partea de carne, lăsându-le netulburate cel puțin 2 până la 3 minute pentru a permite suprafeței să înceapă să se caramelizeze și a preveni ruperea peștelui. Răsturnați pentru a prăji partea de piele. Se lasă să se gătească timp de 5 până la 8 minute sau până când pulpa revine când este înmuiată ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, TăiatUnt, Tăiat
PeștePește
Stropiți Cu Ulei De MăslineStropiți Cu Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită
5
Se scoate pe o tavă și se lasă să se odihnească.
6
Bateți untul în sos chiar înainte de servire și puneți cu lingura peste și în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, TăiatUnt, Tăiat
3/4 Cană De Vin Alb Sau Bulion De Vită3/4 Cană De Vin Alb Sau Bulion De Vită
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Mango, Decojit, Fără Sâmburi și Tocat Grosier1 Mango, Decojit, Fără Sâmburi și Tocat Grosier

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Mahi Mahi. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Stoltz Organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Pinot Noir organic
Stoltz Pinot Noir organic
Acest Pinot se arată bine prin culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine anii de învechire, fie să fie băut pe loc.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista