Mahi mahi aburit cu legume și sos de muștar de usturoi
Mahi mahi aburit cu legume și sos de muștar de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 151 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ceapă, mahi mahi, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 88 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 88%. Rețete similare includ Mahi mahi aburit cu legume și sos de muștar de usturoi, Mahi-mahi aburit cu legume prăjite, și Teriyaki Mahi Mahi cu legume și orez de nucă de cocos: falsificarea proaspătă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie cu față înaltă la foc mediu, adăugați uleiul de canola. Când este fierbinte, aruncați jumătate din ceapă (rezervați cealaltă jumătate pentru rețeta online de 2 Rețete de pui la grătar și împachetări cu mere) și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. (Rezervați câte 4 bucăți de dovlecei și dovlecei pentru rețeta online de 2 Rețete de pui la grătar și împachetări cu mere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La Gratar
Ulei De Canola
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Suc De Fructe
Măr
Ceapă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați dovleceii și dovleceii rămași, ciupercile și bulionul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Suc De Fructe
Bulion
3
Așezați peștele pe legume și acoperiți fiecare bucată cu o crenguță de cimbru. Condimentați peștele cu sare și piper, acoperiți și aburiți până când peștele este gătit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Cimbru
Pește
4
Scoateți peștele pe o farfurie și acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
5
Scoateți legumele cu o lingură cu fante într-un castron și acoperiți pentru a se încălzi. Întoarceți focul la mare și lăsați bulionul să bulească, adăugați usturoiul și muștarul și lăsați să gătească până când sosul se reduce și se îngroașă, 3 până la 5 minute. Gustați și adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Muștar
Usturoi
Bulion
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
6
Puneți legumele pe o farfurie și acoperiți cu o bucată de pește.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.