Madeleine Cu Condimente Portocalii

Madeleine Cu Condimente Portocalii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Madeleinele cu condimente portocalii. Această rețetă vegetariană servește 14 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de coajă de portocală, vanilie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Madeleine Portocalii, Madeleine Portocalii, și Madeleine Portocalii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cu degetele sau cu un blender de patiserie, frecați sau tăiați pasta de migdale în zahăr până se omogenizează bine. Cu un mixer la viteză medie, bateți în unt până se omogenizează. Bateți oul, coaja de portocală și vanilia, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Se amestecă laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
LapteLapte
OuăOuă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Într-un alt castron, amestecați făina cu praful de copt, scorțișoara, cuișoarele și sarea. Se amestecă în amestecul de unt până se omogenizează bine. Puneți aluatul în forme de madeleine de 2 inci cu unt și făină (umpleți fiecare gol aproximativ 3/4).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
MadeleineMadeleine
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Coaceți într-un cuptor de 350 până când vârfurile de Madeleine se rumenesc ușor și izvorăsc înapoi când sunt presate ușor, 12 până la 15 minute. Inversați tigaia peste un raft pentru a elibera Madeleine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Se servește cald sau se răcește complet și se păstrează etanș.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista