Madeleine Cu Condimente Portocalii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Madeleinele cu condimente portocalii. Această rețetă vegetariană servește 14 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de coajă de portocală, vanilie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Madeleine Portocalii, Madeleine Portocalii, și Madeleine Portocalii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu degetele sau cu un blender de patiserie, frecați sau tăiați pasta de migdale în zahăr până se omogenizează bine. Cu un mixer la viteză medie, bateți în unt până se omogenizează. Bateți oul, coaja de portocală și vanilia, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Se amestecă laptele.
Într-un alt castron, amestecați făina cu praful de copt, scorțișoara, cuișoarele și sarea. Se amestecă în amestecul de unt până se omogenizează bine. Puneți aluatul în forme de madeleine de 2 inci cu unt și făină (umpleți fiecare gol aproximativ 3/4).
Coaceți într-un cuptor de 350 până când vârfurile de Madeleine se rumenesc ușor și izvorăsc înapoi când sunt presate ușor, 12 până la 15 minute. Inversați tigaia peste un raft pentru a elibera Madeleine.
Se servește cald sau se răcește complet și se păstrează etanș.