Madeleines ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Madeleine, Madeleine, și Madeleine.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză medie timp de 5 minute sau până când amestecul este gros și palid. Cerneti faina de tort peste amestecul de ou, 1/2 cana la un moment dat; pliați ușor în făină. Îndoiți untul topit. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Lingura aproximativ 2 lingurite aluat în fiecare din 12 matrite madeleine sau alte forme cookie acoperite cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
4
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până când sunt aurii în jurul marginilor. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți din tigaie și răciți complet pe suportul de sârmă. Repetați procedura de două ori cu aluatul rămas pentru a obține 36 de Madeleine. Praf Madeleine cu zahăr pudră.