Macrou întreg la grătar cu lămâie, Oregano și măsline
Macrou întreg la grătar cu lămâie, Oregano și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 74G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 704 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $ 4.73 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți pește albastru, ulei vegetal, lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Macrou Cu Fenicul Prăjit, Lămâie Meyer Și Măsline, Măsline marinate cu lămâie și Oregano, și Cartofi noi prăjiți cu lămâie, Oregano și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună coaja, sucul de lămâie și sarea și piperul după gust, apoi adăugați ulei de măsline într-un jet, amestecând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Bateți în măsline și oregano tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Faceți fante lungi de 1 inch la intervale de 2 inci în mijlocul peștelui pe ambele părți cu un cuțit ascuțit, apoi periați peștele peste tot cu ulei vegetal și condimentați cu sare și piper. Condimentați cavitatea de pește cu sare și piper, apoi distribuiți uniform 3 runde de lămâie și 3 crenguțe de oregano în cavitate. Închideți cavitatea, apoi aranjați uniform restul de 3 runde de lămâie și 3 crenguțe de oregano deasupra peștelui și legați peștele închis cu sfoară la intervale de 2 inci, asigurând felii de lămâie și crenguțe de oregano la pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei Vegetal
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lămâie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
4
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Pește la grătar pe grătar ușor uns, acoperit numai dacă folosiți grătar pe gaz, 15 minute. Întoarceți peștele folosind o spatulă metalică și clești, apoi grătiți până când sunt fierte, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De Legume
Clește
6
Transferați peștele într-un platou mare folosind 2 spatule metalice, apoi tăiați și aruncați sfoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Serviți pește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Pește
1
* Dacă nu puteți face grătar în aer liber, peștele întreg poate fi prăjit pe o foaie mare de copt unsă (17 x 14 inci) în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 425 de grade F, fără a se întoarce, până când este gătit, 30 până la 35 de minute. Dacă peștele se extinde dincolo de foaia de copt, pliați două bucăți de folie de 12 inci și puneți-le sub cap și coadă pentru a extinde suprafața de coacere.* Dacă coada de pește începe să se rumenească prea mult (pe grătar sau în cuptor), înfășurați ușor cu o foaie mică de folie.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.