Macrou la grătar cu Salsa Verde: Squombro con Salsa
Macrou la gratar cu salsa Verde: Squombro con Salsa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 516 calorii, 41G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați hamsie, oregano, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Roasted Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Macrou la grătar cu Caper Sicilian-salsa de roșii, și Enchiladas de pui Salsa Verde luminat cu ananas Avocado Salsa.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul sau grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Tăiați vinetele în 1/2 pe lungime, scorați și puneți-le într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați 3 linguri ulei de măsline, oțet, ardei roșu și oregano și aruncați pentru a acoperi. Folosind clești de bucătărie, scoateți vinetele din vas și așezați-le pe grătar sau prăjiți într-o tigaie uscată. Gătiti 5 până la 6 minute pe fiecare parte, până se rumenesc închis și se carbonizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți din grătar sau tigaie și puneți-l înapoi în vas cu marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
5
Folosind 3 linguri de ulei de măsline, periați pielea de macrou cu ulei și așezați pielea cu fața în jos pe grătar. Gatiti 5-6 minute pe partea pielii. Întoarceți cu atenție și gătiți 1 minut pe partea de carne. Scoateți ușor bucățile de macrou de pe grătar și așezați-le în centrul unui platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Macrou
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Așezați frunzele de pătrunjel, frunzele de mentă, hamsia și restul de 1 cană de ulei de măsline într-un blender și tocați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se scoate într-un bol de servire și se adaugă oul tocat, caperele, sucul de lămâie și coaja de lămâie. Condimentează, după gust, cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se amestecă bine.
9
Aranjați bucățile de vinete în jurul bucăților de macrou și stropiți ambele cu sos.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.