Macrou la grătar cu roșii, fenicul și capere

Macrou la grătar cu roșii, fenicul și capere
Macrou la grătar cu roșii, fenicul și capere necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.11 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 501 calorii. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână roșii, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Macrou la grătar cu roșii, fenicul și capere, Macrou La Grătar Cu Gem Picant De Roșii, și Macrou la grătar cu Caper Sicilian-Salsa de roșii.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).Între timp, periați roșiile și feniculul peste tot cu jumătate din uleiul de măsline măsurat și condimentați cu sare și piper; pus deoparte.Când grătarul este gata, așezați roșiile și feniculul pe grătar și gătiți neacoperite până se formează semne de grătar, aproximativ 3 până la 4 minute. Întoarceți legumele și gătiți până când semnele de grătar apar pe cealaltă parte, cu aproximativ 3 până la 4 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Scoateți pe o placă de tăiere.Când legumele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, tăiați și aruncați miezurile din fenicul. Tăiați atât feniculul, cât și roșiile în bucăți de 1-1/2 inci și puneți-le într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați bulionul de pește sau sucul de scoici, usturoiul și șofranul și amestecați pentru a combina. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când legumele s-au înmuiat, aproximativ 20 de minute. Păstrați cald în timp ce grătiți peștele. (Dacă utilizați o tigaie pentru grătar, folosiți mai multe straturi de prosop de hârtie pentru a șterge tigaia înainte de a grăta peștele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
șofranșofran
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Încălziți grătarul la mediu. Frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei de măsline.Se usucă fileurile de macrou cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De MacrouFile De Macrou
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Periați ambele părți cu uleiul de măsline măsurat rămas și condimentați ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Așezați fileurile pe grătar cu pielea în jos și gătiți până când apar urme de grătar, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți fileurile cu o spatulă plată și gătiți până când apar urme de grătar pe cealaltă parte și peștele este gătit, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți fileurile pe o farfurie și cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Adăugați pătrunjelul în amestecul cald de roșii-fenicul și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.Împărțiți amestecul de roșii-fenicul între 4 farfurii de servire cu margini sau boluri puțin adânci și acoperiți fiecare porție cu o bucată de macrou. Acoperiți peștele cu aproximativ 1 lingură de tapenadă (veți mai rămâne), presărați cu caperberries sau capere și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Caper BerriesCaper Berries
MacrouMacrou
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista