Macrou la grătar cu roșii, fenicul și capere necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.11 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 501 calorii. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână roșii, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Macrou la grătar cu roșii, fenicul și capere, Macrou La Grătar Cu Gem Picant De Roșii, și Macrou la grătar cu Caper Sicilian-Salsa de roșii.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).Între timp, periați roșiile și feniculul peste tot cu jumătate din uleiul de măsline măsurat și condimentați cu sare și piper; pus deoparte.Când grătarul este gata, așezați roșiile și feniculul pe grătar și gătiți neacoperite până se formează semne de grătar, aproximativ 3 până la 4 minute. Întoarceți legumele și gătiți până când semnele de grătar apar pe cealaltă parte, cu aproximativ 3 până la 4 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Scoateți pe o placă de tăiere.Când legumele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, tăiați și aruncați miezurile din fenicul. Tăiați atât feniculul, cât și roșiile în bucăți de 1-1/2 inci și puneți-le într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați bulionul de pește sau sucul de scoici, usturoiul și șofranul și amestecați pentru a combina. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când legumele s-au înmuiat, aproximativ 20 de minute. Păstrați cald în timp ce grătiți peștele. (Dacă utilizați o tigaie pentru grătar, folosiți mai multe straturi de prosop de hârtie pentru a șterge tigaia înainte de a grăta peștele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
șofran
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Încălziți grătarul la mediu. Frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei de măsline.Se usucă fileurile de macrou cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Macrou
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Periați ambele părți cu uleiul de măsline măsurat rămas și condimentați ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Așezați fileurile pe grătar cu pielea în jos și gătiți până când apar urme de grătar, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți fileurile cu o spatulă plată și gătiți până când apar urme de grătar pe cealaltă parte și peștele este gătit, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Scoateți fileurile pe o farfurie și cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Adăugați pătrunjelul în amestecul cald de roșii-fenicul și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.Împărțiți amestecul de roșii-fenicul între 4 farfurii de servire cu margini sau boluri puțin adânci și acoperiți fiecare porție cu o bucată de macrou. Acoperiți peștele cu aproximativ 1 lingură de tapenadă (veți mai rămâne), presărați cu caperberries sau capere și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Caper Berries
Macrou
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.