Macrou Gravlax cu piure de ardei roșu prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macrou Gravlax cu piure de ardei roșu prăjit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, file de macrou, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Râul Cottage Gravad Max (macrou Gravlax), Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rulați degetele de-a lungul părții de carne a fileurilor; îndepărtați orice oase de ac cu o pereche de pensete de bucătărie. Întoarceți fileurile; scor pielea făcând 4 (1 inch) tăieturi transversale în fiecare file cu un cuțit ascuțit.
Combinați sarea și zahărul într-un castron mic.
Presărați 1 lingură de amestec de sare peste partea de piele a fiecărui file; lasa sa stea 10 minute.
Aranjați jumătate de crenguțe de coriandru într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci. Aranjați fileurile într-un singur strat, cu pielea în jos, deasupra coriandrului.
Întindeți amestecul de sare rămas pe partea de carne a fileurilor; acoperiți uniform cu șalotă și crenguțe de coriandru rămase. Acoperiți ușor cu folie de plastic.
Așezați o tigaie din fontă sau alt obiect greu deasupra fileurilor pentru a le cântări; la frigider 24 de ore.
Scoateți tigaia; pune deoparte. Descoperiți fileurile; scurgeți orice lichid acumulat. Întoarceți cu grijă fileurile; acoperiți ușor cu folie de plastic.
Așezați tigaia sau obiectul greu deasupra fileurilor; refrigerați 24 de ore.
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 12 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
Lăsați să stea 10 minute. Peel.
Combinați ardeii grași, 2 linguri de frunze de coriandru și oțet într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Scoateți tigaia din fileuri; aruncați folia de plastic. Răsturnați și aruncați amestecul de coriandru și sare; aruncați lichidul. Folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați pielea din fileuri.
Tăiați fileurile în felii de 1/16 inci.
Se servește cu piure de ardei gras.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.