Macrou Cu Fenicul Prăjit, Lămâie Meyer Și Măsline

Macrou Cu Fenicul Prăjit, Lămâie Meyer Și Măsline
Macrou cu fenicul prăjit, lămâie Meyer și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,62 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 270 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fenicul, macrou, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia meyer, puteți urma acest fel principal cu Meyer Lemon Chess Pie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Crustacee prăjite cu coriandru, fenicul și lămâie Meyer, Macrou întreg la grătar cu lămâie, Oregano și măsline, și Pui de lămâie Meyer cu cartofi pentru copii și măsline Castelvetrano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Feliați feniculul în pene de 1/2 inch (frunze de rezervă), aranjați pe o foaie de copt cu margini și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește, răsturnând feniculul la jumătate, până se caramelizează și devine auriu, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Lasă să se răcească.
3
Tăiați în bucăți de 1/2 inch.
4
Transferați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În43 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista