Macrou afumat și smântână pe chipsuri de cartofi de casă

Macrou afumat și smântână pe chipsuri de cartofi de casă
Macrou afumat și smântână pe chipsuri de cartofi de casă este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 32 de porții. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 31 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cap la magazin și ridica un pachet piper macrou, Yukon aur, ulei vegetal, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 31%. Încercați Macrou afumat și smântână pe chipsuri de cartofi de casă, Chipsuri de cartofi de Paprika afumate colorate la cuptor cu sos Sriracha-smântână, și Macrou piperat, salată nouă de cartofi și Nasturel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. și periați cu generozitate 2 foi mari de copt cu puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Cu o mandolină sau alt feliator de mână tăiați 1 cartof transversal în felii groase de 1/8 inch. Aranjați imediat feliile într-un singur strat pe 1 foaie de copt și periați blaturile cu puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
MandolinăMandolină
3
Presărați felii cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
4
Coaceți feliile în mijlocul cuptorului până devin aurii, 10 până la 15 minute și cu o spatulă metalică transferați imediat într-un suport pentru a se răci complet. Faceți mai multe chipsuri cu cartoful rămas. Chipsurile de cartofi pot fi făcute cu 3 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.Completați fiecare cip de cartofi cu 1/4 linguriță smântână și o bucată mică de macrou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
SmântânăSmântână
MacrouMacrou
CartofiCartofi
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista