Machhere Jhol (Curry De Pește Bengali)

Machhere Jhol (Curry De Pește Bengali)
Rețeta Machhere Jhol (Curry de pește Bengali) este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 273 calorii, 47G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.46 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de semințe de chimen, ulei vegetal, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Curry De Pește Bengalez (Doi Maach), Pește în stil Bengali în Curry de iaurt, și Curry de pui Bengali cu cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți roșiile, chimenul, turmericul, sarea și apa la fiert într-o cratiță de patru litri; reduceți căldura la mediu și mențineți un foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
TurmericTurmeric
ChimenChimen
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare; gătiți peștele în tigaia unsă până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați peștele în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Încălziți o tigaie separată la foc mediu și prăjiți semințele de muștar, Semințele de chimen, semințele de chimen negru, semințele de fenicul și semințele de schinduf până când sunt parfumate, doar câteva secunde. Amestecați condimentele în cratiță. Se fierbe la foc mic până se integrează aromele, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SchindufSemințe De Schinduf
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
CondimenteCondimente
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
5
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista