Macaroon Ice Cream Torte

Macaroon Ice Cream Torte
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 408 calorii. Dacă $1.01 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Macaroon Ice Cream Torte ar putea fi un super lactate gratuit rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați înghețată de cafea, cookie-uri macaroon, topping fudge și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați o Ganache mea " Cherry Macaroon Torte, Tort de migdale-Macaroon cu glazură de ciocolată și compot portocaliu, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați o treime din fursecuri într-un 9-in uns. tigaie cu formă de primăvară. Se acoperă cu 2 căni de înghețată de cafea, o treime din fursecuri, 2 căni de înghețată de ciocolată și 1/2 cană de caramele. Repetați straturile. Acoperiți și congelați până când este ferm. Poate fi înghețat până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Ciocolatăînghețată De Ciocolată
Pachete Batoane Cu Ciocolata Caramel (20 Batoane In Total)Pachete Batoane Cu Ciocolata Caramel (20 Batoane In Total)
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
2
Scoateți din congelator cu 10 minute înainte de servire.
3
Tăiați în pene; stropiți cu topping fierbinte de fudge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețată în meniu? Încercați să vă împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Curat finisaj de durată. Bun acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat pe după-amieze reci, servit cu biscotti să se scufunde în ""stil Italian"". "
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiVară
Revista