Macarons De Ciocolată

Macarons De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Macarons cu ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 67 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 32 și costă 19 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făina/făina de migdale bob ' s mill, Ciocolata, Pudra de cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macarons de cartofi acoperite cu ciocolată cu ganache de ciocolată cu lapte bătut, Macarons De Ciocolată, și Macarons De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau folie antiaderentă și pregătiți o pungă de patiserie cu vârful de 1/4 inch sau 1/2 inch. Majoritatea rețetelor necesită un vârf de 1/2 inch, dar am avut doar 1/4 inch și a funcționat bine.Puneți o sită peste un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Combinați zahărul cofetarilor, făina de migdale și cacao și apăsați prin sită.Cu un mixer electric de mână, bateți albușurile până când încep să-și păstreze forma. Bateți în crema de tartru și vanilie, apoi adăugați treptat zahărul granulat.Cu o racletă de cauciuc, pliați ingredientele uscate. Când este amestecat, adăugați la punga de patiserie. Introduceți aluatul în cercuri de 1 inch pe foile de copt căptușite, distanțate la aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Spatula De CoptSpatula De Copt
Creveți SotațiCreveți Sotați
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Lăsați macaroanele să stea timp de aproximativ 60 de minute. Vor începe să-și piardă strălucirea.Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Când este preîncălzit, puneți macaroanele în cuptor, închideți ușa și reduceți imediat căldura la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Coaceți aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți macarons și readuceți căldura cuptorului la 375 F și repetați cu a doua tavă de macarons.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați fursecurile să se răcească complet pe foaia de copt, apoi îndepărtați cu grijă.Pentru ganache, aduceți crema la foc mic sau doar până când este fierbinte și începe să baloneze în jurul marginilor într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se adaugă ciocolata, se ia de pe foc și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8
Lasă să se răcească ușor. Ciocolata se va îngroșa puțin pe măsură ce se răcește. Aruncați o lingură de ciocolată peste jumătate din macarons și acoperiți cu restul.Lăsați ganache-ul să se fixeze. Am înșelat și am pus macaroanele în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista