Macaron (Macaroon Francez)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Macaron (Macaroon francez). Pentru 22 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 103 calorii. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, zahărul, migdalele măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 2743 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caju Dulce De Leche Macaron francez, Macaron Week: Macaron cu apă de trandafiri și vanilie, și Săptămâna Macaron: Macaron De Marțipan.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu un covor de copt din silicon.
Bateți albușurile în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici până când albușurile sunt spumoase; bateți zahărul alb și continuați să bateți până când albușurile sunt lucioase, pufoase și țineți vârfuri moi. Cerneti zaharul cofetarilor si migdalele macinate intr-un bol separat si impaturiti rapid amestecul de migdale in albusurile de ou, aproximativ 30 de lovituri.
Puneți o cantitate mică de aluat într-o pungă de plastic cu un colț mic tăiat și introduceți un disc de testare de aluat, de aproximativ 1 1/2 inci în diametru, pe foaia de copt pregătită. Dacă discul de aluat deține un vârf în loc să se aplatizeze imediat, pliați ușor aluatul de câteva ori și retestați.
Când aluatul este suficient de amestecat pentru a se aplatiza imediat într-un disc uniform, puneți lingura într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund simplu. Introduceți aluatul pe foaia de copt în runde, lăsând spațiu între discuri.
Lăsați prăjiturile cu conducte să iasă în evidență la temperatura camerei până când formează o piele tare deasupra, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 285 grade F (140 grade C).
Coaceți fursecurile până se fixează, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute; lăsați fursecurile să se răcească complet înainte de umplere.