Macaroanele și brânza afumate ale lui Shannon

Macaroanele și brânza afumate ale lui Shannon
Macaroanele și brânza afumate ale lui Shannon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 10 și costă 2,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 784 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, brânză cheddar, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Macaroane afumate și brânză, Macaroane Cu Dovleac Afumat Și Brânză, și Smoky Chipotle macaroane și brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Umpleți o oală cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă macaroanele în apă și se întoarce la fierbere. Gatiti si amestecati ocazional pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați făina în untul topit și bateți continuu timp de 1 până la 2 minute pentru a face un roux.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Bateți 2 căni de lapte în roux până se omogenizează și apoi adăugați laptele rămas. Ridicați focul la mediu-mare și continuați să gătiți și să amestecați până se îngroașă, dar nu fierbe. Se amestecă Gouda, Cheddar, elvețian și 1 cană de parmezan în amestec; odată ce brânzeturile s-au topit complet, pliați macaroanele scurse în amestec pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
GoudaGouda
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se toarnă amestecul de macaroane într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Se amestecă 1/2 cană de parmezan, pesmetul și ardeiul cayenne împreună într-un castron mic; se presară peste macaroane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Stropiți uleiul de măsline peste firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până devine auriu și Bulbuc, aproximativ 30 de minute. Lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista