Macaroanele și brânza afumate ale lui Shannon
Macaroanele și brânza afumate ale lui Shannon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 10 și costă 2,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 784 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, brânză cheddar, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Macaroane afumate și brânză, Macaroane Cu Dovleac Afumat Și Brânză, și Smoky Chipotle macaroane și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Umpleți o oală cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă macaroanele în apă și se întoarce la fierbere. Gatiti si amestecati ocazional pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute; scurgere.
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați făina în untul topit și bateți continuu timp de 1 până la 2 minute pentru a face un roux.
Bateți 2 căni de lapte în roux până se omogenizează și apoi adăugați laptele rămas. Ridicați focul la mediu-mare și continuați să gătiți și să amestecați până se îngroașă, dar nu fierbe. Se amestecă Gouda, Cheddar, elvețian și 1 cană de parmezan în amestec; odată ce brânzeturile s-au topit complet, pliați macaroanele scurse în amestec pentru a acoperi.
Se toarnă amestecul de macaroane într-un vas de copt de 9x13 inci.
Se amestecă 1/2 cană de parmezan, pesmetul și ardeiul cayenne împreună într-un castron mic; se presară peste macaroane.
Stropiți uleiul de măsline peste firimiturile de pâine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până devine auriu și Bulbuc, aproximativ 30 de minute. Lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de tăiere.