Macaroane și brânză la cuptor
Macaroane și brânză la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 381 calorii, 19g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ouă, macaroane cu cot, brânză americană de proces și pimientos. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este bun. Încearcă Macaroane și brânză la cuptor, Macaroane și brânză la cuptor, și Cele mai bune macaroane și brânză coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti macaroane conform indicatiilor pachetului.
Scurgeți și clătiți în apă rece.
Transferați într-un castron mare; adăugați brânza, ardeiul verde, ceapa și pimientos. Într-un castron mic, combinați ouăle, laptele, sarea și piperul; se toarnă peste amestecul de macaroane și se amestecă bine.
Se toarnă în două unse 13-in. x 9 inch. vase de copt.
Se presara cu boia de ardei.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc.