Macaroane și brânză Deluxe

Macaroane și brânză Deluxe
Rețeta macaroane și brânză Deluxe este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un spectaculos lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 6 porții cu 280 calorii, 21g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână broccoli, macaroane și brânză, șuncă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 48%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Deluxe macaroane și brânză, Deluxe Macaroni ' N ' Cheese, și Macaroane și brânză Kraft ' s Deluxe.

Instrucțiuni

1
Macaroane și brânză preparate conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă șuncă, broccoli și supă; se toarnă într-un 2-qt uns. vas de copt. Se acopera si se coace la 350 de calorii timp de 30-45 de minute sau pana cand se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc

Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru macaroane și brânză. Cu mac și brânză bogate, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Lambrusco uscat dacă aveți chef de un roșu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Alfredo Bertolani Dolce Fiore Lambrusco. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Alfredo Bertolani Dolce Fiore Lambrusco
Alfredo Bertolani Dolce Fiore Lambrusco
Lambrusco dulce cu o culoare roșie rubinie, strugurii săi conferă acestui vin arome vegetale și gem, împreună cu o moliciune unică și o bogăție de gust. Dulceața, aciditatea și aroma sunt echilibrate armonios pentru a face acest vin plăcut.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista