Macaroane și brânză cu slănină și ceapă
Macaroane și brânză cu slănină și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 31 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 86 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, slănină groasă, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza cu macaroane și brânză cu slănină și ceapă verde, Macaroane și brânză cu pui, ceapă caramelizată și slănină, și Macaroane și brânză albă cremoasă cu mazăre ceapă și slănină.
Instrucțiuni
Urmați rețeta de macaroane cremoase și brânză folosind Cheddar alb Vermont.
Prăjiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Se toarnă toate, cu excepția a 3 linguri de picături de slănină.
Adăugați ceapa și cimbru; se sotează până se înmoaie și se rumenesc, 8 până la 10 minute. Se amestecă slănina și ceapa în macaroane.