Macaroanele vegane și supa" brânză " ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 234 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. Un amestec de ulei de măsline, paste, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane vegane și brânză, și Macaroane vegane și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez peste mediu-scăzut, combinați margarina sau uleiul, ceapa și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se sotează până când ceapa și țelina sunt aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați fasolea, apa, cubul de bouillon, condimentul fără sare, pudra de muștar și mărarul. Se aduce la foc mic, apoi se acoperă și se reduce focul la foc mic timp de 20 de minute.Între timp, aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Bouillon Cube
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Crengute De Marar Proaspat Culese
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Se scurge și se lasă deoparte.Când supa a fiert la foc mic, amestecați laptele de orez și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Orez
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
6
Se încălzește, amestecând continuu, până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Transferați supa, în loturi, dacă este necesar, într-un blender. Puree până la foarte neted.Întoarceți supa în oală. Dacă se dorește, supa poate fi diluată cu lapte suplimentar de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Orez
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați mazărea și pastele fierte, apoi continuați să gătiți la foc foarte mic până când este fierbinte. Se condimentează cu sare și piper.