Macaroane slabe și brânză

Macaroane Skinny și brânză este un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 326 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, macaroane de cot, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Macaroane cu Broccoli coapte slabe și brânză, Macaroane cu Broccoli coapte slabe și brânză, și Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, gătiți și scurgeți macaroanele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Reveniți la cratiță; acoperiți pentru a se încălzi.
Între timp, încălziți cuptorul la 177°. pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. Într-o cratiță de 2 litri, amestecați laptele, făina, muștarul, sarea, piperul negru și ardeiul roșu cu sârmă până se omogenizează. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza până se topește.
Adăugați sos de brânză la macaroanele fierte; se amestecă bine. Lingura în vasul de copt.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când marginile sunt bulbucate.