Macaroane franceze cu Ganache de ciocolată dulce-amăruie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați macaroane franceze cu Ganache de ciocolată dulce-amăruie. Această rețetă face 20 de porții cu 134 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 137 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, frișcă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Macaroane de nucă de cocos cu ciocolată dulce-amăruie și fistic, Tort cu unt de arahide cu ciocolată cu Ganache dulce-amărui, și Cupcakes cu unt de arahide cu glazură Ganache de ciocolată dulce-amăruie.
Instrucțiuni
Umpleți vasul mic pe jumătate plin cu apă fierbinte.
Așezați albușurile în ceașcă de cremă sau într-un alt castron mic; așezați într-un castron cu apă, asigurându-vă că apa nu intră în albușuri.
Lăsați să stea aproximativ 3 minute sau până când albușurile de ou ajung la 75 F. Linia 2 foi de biscuiți cu hârtie pergament de gătit sau covorașe de copt din silicon.
În blender, puneți migdale și 1/4 cană de zahăr pudră. Acoperiți; amestecați la viteză mare 1 până la 2 minute, răzuind laturile ocazional sau până când migdalele sunt măcinate foarte fin.
Așezați strecurătoarea peste vasul mediu. Folosind spatula de cauciuc, apăsați amestecul de migdale prin strecurătoare în castron. Întoarceți migdalele rămase în strecurătoare în blender; adăugați 1/4 cană din zahărul pudră rămas. Acoperiți; amestecați la viteză mare 1 până la 2 minute, răzuind laturile ocazional sau până când migdalele sunt măcinate foarte fin. Apăsați amestecul de migdale și restul de 1 cană de zahăr pudră prin strecurătoare în castron; pus deoparte. Aruncați orice bucăți mari de migdale rămase.
Într-un alt castron, bateți albușurile de ou, sarea și culoarea alimentelor cu mixerul electric la viteză mare doar până la spumă. Adăugați treptat zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând cu viteză mare 1 până la 2 minute sau până se formează vârfuri moi. Folosind spatula de cauciuc, pliați aproximativ jumătate din amestecul de migdale în amestec de albuș de ou până se încorporează complet. Îndoiți amestecul de migdale rămas.
Lingura aluat în decorare sac echipat cu 1/2-inch simplu sfat. Pipeți aluatul în cercuri de 20 (1 1/2 inch) pe fiecare foaie de cookie la aproximativ 1 1/2 inci distanță. Dacă vârfurile au un vârf, udați ușor vârfurile degetelor pe un prosop de hârtie umed și apăsați în jos pentru a aplatiza. Atingeți de câteva ori partea de jos a foii de cookie-uri de pe blat pentru a aplatiza cookie-urile.
Lăsați să stea descoperit la temperatura camerei 30 de minute pentru a permite formarea unei cruste ușoare pe vârfuri.
Se încălzește cuptorul la 300 F.
Coaceți câte o tigaie timp de 17 până la 18 minute sau până când blaturile par setate. Se răcește pe tigaie pe raftul de răcire cel puțin 10 minute. Cu metal pancake turner, scoateți cookie-urile la raft de răcire.
În ceașcă de măsurare din sticlă cu 2 căni, cremă cu microunde și sirop de porumb descoperit la 1 minut. Se amestecă ciocolata și untul până se topește ciocolata.
Lăsați să stea aproximativ 30 de minute. Capac; frigider aproximativ 30 de minute sau până la răspândirea consistenței.
Pentru fiecare prăjitură sandwich, întindeți aproximativ 1 linguriță ganache pe marginea de jos a 1 prăjitură. Sus cu un al doilea cookie. Depozitați bine acoperit.