Macaroane de pui cu Chile verde și brânză

Green Chile pui macaroane și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1065 calorii, 55g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați salsa verde, macaroane cu cot de jumătate de kilogram, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 534 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Cremă prăjită Verde Chile macaroane de pui și brânză {fără gluten}, Macaroane cu brânză Verde Chile, și Macaroane cu brânză Verde Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați amidonul de porumb, laptele evaporat și ouăle într-un castron mic și bateți până se omogenizează. Pune deoparte.
Așezați pieptul de pui într-un cuptor olandez mare sau oală și acoperiți cu apă cu 4 inci. Se condimentează cu sare. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce la foc mic și se gătește până când puiul este fiert, la aproximativ 5 minute după ce se fierbe. Folosind clești, transferați într-un castron mare și lăsați-l deoparte.
Puneți apa la foc mare până la fierbere și adăugați paste. Gatiti, amestecand ocazional, pana abia al dente.
Scurgeți pastele și reveniți la oală. În timp ce pastele se gătesc, trageți carnea de pui în bucăți de mușcătură și puneți-o deoparte, aruncând oasele.
Când pastele sunt fierte, reveniți la foc mic.
Se adaugă untul și se amestecă până se topește.
Adăugați amestecul de lapte/ou evaporat și brânza. Se amestecă până se omogenizează și devine cremoasă. Se amestecă ardeii iute tocați, salsa verde pui mărunțit, coriandru și scallions.